DOLAR 32,3879 0.17%
EURO 35,0255 -0.23%
ALTIN 2.323,780,20
BITCOIN 22879502,31%
Van

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BÜYÜKŞEHİR’DEN MOLLAKASIM, ÇARPANAK KOYLARINA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR’DEN MOLLAKASIM, ÇARPANAK KOYLARINA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Van Büyükşehir Belediyesi, kültür ve doğa etkinlikleri kapsamında Mollakasım, Çarpanak Koylarına yürüyüş ve fotoğraf etkinliği düzenledi.

ABONE OL
15 Mayıs 2022 19:50
BÜYÜKŞEHİR’DEN MOLLAKASIM, ÇARPANAK KOYLARINA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediyesinin vatandaşlara yönelik başlattığı kültürel etkinlikler yoğun katılım ile devam ediyor. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, gündelik hayatın koşuşturmasından yorulup, strese ve kent yaşamına ara vermek isteyenler için düzenlediği 14’ncü kültür ve doğa yürüyüşü etkinliği Mollakasım, Çarpanak Koylarında yapıldı.

Sabah saatlerinde Ulaşım Daire Başkanlığına ait araçlarla ücretsiz olarak yürüyüşün yapılacağı alana gelen 700’u aşkın doğasever, buradaki ikramların ardından hazırlıklarını tamamlayarak, yaklaşık 10 kilometrelik yürüyüş parkuruna başladı. Eşsiz manzarası tarihi ve doğal güzelliği ile bilinen Mollakasım, Çarpanak güzergâhındaki yürüyüş etkinliği yaklaşık 5 saat sürdü. Yürüyüş etkinliği tamamlanması ardından katılımcılara Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca sıcak çorba ve semaver çayı da ikram edildi.Renkli görüntülere sahne olan doğa yürüyüşünde katılımcılar bol bol fotoğraf çekip müzik eşliğinde halay çekti.

Etkinliğe katılım sağlayan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nuri Bekiroğlu, “Kültür ve doğa etkinliklerimizin 14’ncüsünü yapmış bulunmaktayız. Bugünde fotoğraf tutkuları ve doğaseverler ile birlikte Mollakasım ve Çarpanak koylarına geldik. Yapmış olduğumuz yürüyüşlere vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Katılımın yoğunluğu da bizleri mutlu ediyor. Bu tür etkinlikler hem kentimizin tanıtımı için oldukça önemli. Hem de bu doğa harikası yerleri görmeyen gençlerimize de bir imkân sağlanmış oluyor” dedi.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.