DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20909011,07%
Van
15°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

BÜYÜKŞEHİR’DEN GECE BOYU TEMİZLİK MESAİSİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN GECE BOYU TEMİZLİK MESAİSİ

Van Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kent genelinde başlatılan temizlik seferberliği gece boyu devam etti.

ABONE OL
9 Nisan 2022 10:48
BÜYÜKŞEHİR’DEN GECE BOYU TEMİZLİK MESAİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha yaşanabilir bir kent ve temiz bir çevre için çalışan Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ile İpekyolu ilçe belediyesi ekipleri kent genelindeki 25 ana arter ve 65 ara arterde gece boyu temizlik ve yıkama çalışması yaptı.

Yağışlı geçen kış mevsimi sonrası cadde ve sokaklarda oluşan toz ve çamur nedeniyle temizlik seferberliği başlatıldı. Bu kapsamda merkez ilçelerde koordinasyon halinde yapılan çalışmalarla gündüz saatlerinde cadde, sokaklarda ve vatandaşların yoğun kullandığı alanlarda dip bucak mıntıka temizliği yapılırken, gece saatlerinde ise 10’larca araç ve personel tazyikli suyla yıkama çalışması yapıyor.

Bahar temizliği kapsamında gece boyu devam eden çalışmalarla Beşyol Meydanı, Cumhuriyet, Maraş, Fevzi Çakmak, Hacıbekir, Erek Dağı, Zübeyde Hanım ve Sıhke caddeleri tazyikli suyla yıkanırken, diğer cadde ve sokaklarda ise çalışmalar devam edecek.Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde mesai gözetmeksizin yapılan çalışmalar vatandaşlardan da büyük takdir topladı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.