DOLAR 32,3316 0.24%
EURO 35,1057 -0.08%
ALTIN 2.298,430,93
BITCOIN 22857151,16%
Van

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

BÜYÜKŞEHİR, ‘TIP BAYRAMI’NDA SAĞLIK ÇALIŞANLARINI AĞIRLADI

BÜYÜKŞEHİR, ‘TIP BAYRAMI’NDA SAĞLIK ÇALIŞANLARINI AĞIRLADI

Van Büyükşehir Belediyesi, ’14 Mart Tıp Bayramı’ nedeniyle kentte görev yapan sağlık çalışanlarını akşam yemeğinde ağırladı.

ABONE OL
14 Mart 2022 21:59
BÜYÜKŞEHİR, ‘TIP BAYRAMI’NDA SAĞLIK ÇALIŞANLARINI AĞIRLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli Dostluk Parkında bulunan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Emre Uslu, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Kamil Yavuzer, Sağlık İşleri Daire Başkanı Adil Allahverdi, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nuri Bekiroğlu, ilçe sağlık müdürleri, hastane yöneticileri ile kentte görev yapan sağlık çalışanları katıldı.

Programda konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, programa katılan sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, ’14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.
Hekimliği insanlık tarihiyle birlikte var olan bir meslek olduğunu belirten Çelikel, “Pandemide bunun kıymetini ziyadesiyle gördük. Cefakâr bir şekilde bütün sağlık çalışanlarımız elini taşın altına koydu. Hepinizden Allah razı olsun. Bunu tüm samimiyetimizle söylüyoruz. İyi ki varsınız. İnşallah daha nice tıp bayramlarında sizlerle birlikte oluruz. İnşallah sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddetin olmadığı ya da en azından minimize olduğu günler bizi bekliyor. Bu anlamda yasal çalışmalar da yapılıyor. Tabi bu biraz zihniyet meselesi. Ben tüm sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını tekrar kutluyorum. Daha güzel bayramlar geçirmeniz temennisiyle hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Program, canlı müzik eşliğinde yenilen akşam yemeği ve katılımcılara karanfil takdiminin ardından sona erdi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.