DOLAR 32,5213 -0.09%
EURO 34,7940 -0.22%
ALTIN 2.421,07-0,36
BITCOIN 21597630,26%
Van
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

BÜYÜKŞEHİR, ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARA UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATTI

BÜYÜKŞEHİR, ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARA UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATTI

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Özeliz Her Yerdeyiz’ sloganıyla düzenlenen yaz etkinlikleri özel gereksinimli çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

ABONE OL
21 Temmuz 2022 19:23
BÜYÜKŞEHİR, ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARA UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Engelli çocuklar ve ailelerinin sosyal aktivitelere daha fazla katılımlarını sağlamak ve engelleri ortadan kaldırmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen yaz etkinlikleri renkli görüntülerle başladı. Van Kalesi Kültür Parkında düzenlenen etkinliğe 30 rehabilitasyon merkezinde yaklaşık 400 özel gereksinimli çocuk ve aileleri katıldı.
Müzik şöleni, uçurta şenliği, halat çekme ve çuval yarışı gibi aktivitelerle gönüllerince eğlenen çocuklar, müzik eşliğinde halay çekerek stres attı.
Özel gereksinimli çocuk annesi Hamiyet Soytürk, güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, “Belediyemizin düzenlediği etkinlikle hem biz hem çocuklarımız güzel bir gün geçirdik. Çocuklarımız mutlu oldular. Biz aileler için büyük bir moral kaynağı oldu. Bu tür etkinliklerin devam etmesini istiyoruz. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Etkinlikte çok eğlendiğini belirten Ensar Özdemir ise etkinliği çok beğendiğini ifade ederek, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
Yaz ayları boyunca devam edecek olan etkinlik, her hafta farklı aktivitelerle sürecek.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.