DOLAR 32,3717 0.15%
EURO 34,9787 -0.3%
ALTIN 2.324,280,22
BITCOIN 22748061,04%
Van

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BÜYÜKŞEHİR KIRSALDA BAŞLATTIĞI YOL ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR KIRSALDA BAŞLATTIĞI YOL ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Van Büyükşehir Belediyesi, kırsalda başlattığı yol çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

ABONE OL
17 Ekim 2022 10:11
BÜYÜKŞEHİR KIRSALDA BAŞLATTIĞI YOL ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırsal mahalle yollarının altyapısını güçlendirmek ve sorumluluğundaki yol ağını daha konforlu hale getirmek için çalışan Büyükşehir Belediyesi zorlu coğrafya şartlarında adeta dağı taşı dize getiriyor. 13 ilçede 10’larca noktada 100’lerce iş makinasıyla çalışan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, en ücra mahalle ve mezra yollarını daha güvenli hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Tamamı Belediyesi’nin idari işgücüyle yapılan çalışmalarda kutu baks, menfez, dolgu, genişletme, reglaj, stabilize ve ham yol çalışmaları yapılıyor.

Zorlu şartlarda çalışan ekipler, Başkale Ilıcak, Deringeçit, Dereiçi ve Mahmutabat’ta menfez, dolgu, genişletme ve stabilize, Özalp Kargalı, Şemsettin grup yolunda menfez, ham yol, genişletme stabilize ve reglaj, Gürpınar, Yatağan, Sütlüce ve Taşlıyazı- Bükeç grup yolunda onarım, genişletme ve dolgu, Çaldıran Şehirpazar, Yaykılıç, Koçköprü ve Aşağı Akçagedik mahallelerinde koruge boru, sanat yapıları, reglaj, Bahçesaray Ulubeyli ve Yaşlıkavak koruge boru, yeni yol açma, Çatak Sırmalı, Hecıosman ve Dokuzdam Mahallesi Armağan Mezrası’nda stabilize, genişletme, koruge boru, Sulama kanalı temizleme ve menfez, Gevaş Barışık, İnköy, Töreli, Kuşluk ile Daldere Doruklu Mezrası’nda kutubaks, Güzergâh değiştirme ve reglaj çalışmaları yapılıyor.

Ayrıca merkez ilçelerden Tuşba Dilimli ve Yeşilsu Mahallerinde yol genişletme, dolgu ve genişletme, Edremit ilçesi Yeni TOKİ Yolu, Elmalık Mahallesi bağlantı yolu ve Doğanlar’da menfez, yarma, genişletme, İpekyolu ilçesi Köşebaşı Mahallesi’nde kutu baks çalışmaları sürüyor.Vatandaşların özellikle kış aylarında sıkıntı yaşamaması için yürütülen çalışmalar sezon sonuna kadar devam edecek.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.