DOLAR 32,5648 0.15%
EURO 34,8987 0.66%
ALTIN 2.430,04-0,10
BITCOIN 21734961,38%
Van
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

BOLU’DA VAN RÜZGÂRI ESTİ

BOLU’DA VAN RÜZGÂRI ESTİ

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Bolu’da düzenlenen Kayaklı Oryantring Türkiye Şampiyonasında başarı elde eden, Van’lı sporcular 1 Türkiye Şampiyonluğu, 4 Türkiye İkinciliği ve 1 Türkiye Üçüncülüğü dereceleriyle döndüler.

ABONE OL
14 Şubat 2022 10:48
BOLU’DA VAN RÜZGÂRI ESTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Oryantiring Federasyonu 2022 faaliyet programında yer alan ve Bolu Gerede Kayak Merkezinde yapılan Kayaklı Oryantiring Türkiye Şampiyonasına katılan Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularımızdan E21 kategorisinde Ozan Ayçiçek Türkiye Birincisi olurken, E17 kategorisinde Bayram Keklik, K21 kategorisinde Saime Kaya, K20 kategorisinde Melike Bilir, E20 kategorisinde Samet Üstün Türkiye İkinciliği ve E20 kategorisinde ise İsmail Kara Türkiye üçüncülüğü madalyasının sahibi olarak farklı kategorilerde Türkiye Oryantiring Milli Takımına seçildiler.
Oryantiring İl Temsilcisi Haris Korkmaz; Van’ın bu branşta önemli bir mesafe kat ettiğini belirterek, “İlimiz oryantiring sporunun tüm branşları için uygun bir iklime sahip iller arasında yer alıyor. İlimizde 4 yıldır düzenli olarak, Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün destekleri ve bizlere sağlamış olduğu imkanlarla okullarımızda yapmış olduğumuz taramaların sonucu bugün katılmış olduğumuz yarışmada iki sporcumuzun üstün performans sergileyerek federasyon yetkililerimiz tarafından milli takım kampına davet edilmeleri bizlere çok ayrı bir mutluluk yaşattı. İlimizde oryantiring branşına vermiş olduğu desteklerinden dolayı; Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Nevzat İnanç başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.