DOLAR 32,5054 0.15%
EURO 34,6442 0.25%
ALTIN 2.494,310,33
BITCOIN 1974555-2,56%
Van
11°

AÇIK

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Binali Yıldırım’dan ‘elektrik’ müjdesi: 60 milyondan fazla vatandaş rahatlayacak
  • Vanbasınhaber
  • Ekonomi
  • Binali Yıldırım’dan ‘elektrik’ müjdesi: 60 milyondan fazla vatandaş rahatlayacak

Binali Yıldırım’dan ‘elektrik’ müjdesi: 60 milyondan fazla vatandaş rahatlayacak

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, katıldığı canlı yayında, elektrik faturalarına uygulanacak yeni düzenlemenin detaylarını paylaştı. 210 kilovata kadar olan birim fiyatının yeniden gözden geçirileceğini ifade eden Yıldırım, "İyileştirme 60 milyondan fazla insanı rahatlatacak." diye konuştu.

ABONE OL
16 Şubat 2022 22:17
Binali Yıldırım’dan ‘elektrik’ müjdesi: 60 milyondan fazla vatandaş rahatlayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk’te katıldığı canlı yayında, elektrik fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Yeni bir elektrik düzenlemesi yapılacağının sinyalini veren Yıldırım, 210 kilovata kadar olan birim fiyatının yeniden gözden geçirileceğini vurgulayarak, “İyileştirme 60 milyondan fazla insanı rahatlatacak.” diye konuştu.
“ESNAF İÇİN DE İYİLEŞTİRME OLACAK”
Yıldırım, esnafın ile ticarethanelerin fatura yükünün fazlalaştığını ve hesapları bozduğunu vurgulayarak, “Esnafın, ticarethanelerin elektrik faturasının yükü fazlalaştı. Onların hesaplarını bozdu. 210 sınırına kadar bir iyileştirme düşünülüyor. Detayları açıklanmadı. İkincisi bu iki kademeli tarifeye ticarethane ve esnaf da dahil edildi. Bir üçüncü konu da dernekler, vakıflar, cemevleri, camiler gibi ticari amacı olmayan müesseseler de yine birinci kademe tarifenin içine sokuldu. Esnafın düzenleme içine alınması çok önemli.” dedi.

yenişafak

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.