DOLAR 32,3227 0.21%
EURO 35,1464 0.03%
ALTIN 2.293,490,72
BITCOIN 22895261,03%
Van

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

BAŞKAN VEKİLİ AYDIN’DAN ESNAF  ZİYARETİ

BAŞKAN VEKİLİ AYDIN’DAN ESNAF ZİYARETİ

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, hafta sonu mesaisinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

ABONE OL
21 Şubat 2022 10:08
BAŞKAN VEKİLİ AYDIN’DAN ESNAF  ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yüzbaşıoğlu Caddesinde incelemelerde bulunan Aydın, burada ki esnafların talep ve önerilerini dinledi. Dile getirilen talepleri ilgili birim müdürüne talimat vererek bir an evvel çözülmesini isteyen Aydın, “hemşehrilerimizin talep ve önerileri bizim için her zaman değerlidir” dedi.

Geçen yıl alt yapı çalışmaları tamamlanan ve asfalt serimi yapılan cadde ile ilgili esnaf ile ayaküstü sohbet eden Aydın, konu ile ilgili şunları dile getirdi. “Hemşehrilerimizin dilek ve taleplerini kendilerinden dinlemeye devam ediyoruz. Bu gün Yüzbaşıoğlu Caddesi esnafı ile bir araya gelerek, yapılan hizmetlerimizle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Bilindiği üzere sık sık esnaf ziyareti yaparak, çalışmalarımızla ilgili bilgilendirme yapıyoruz. Bu caddemizi de geçen yıl alt yapı çalışmalarını ve asfalt serimini yaparak hizmete açtık. İnşallah hemşehrilerimizle birlikte, ilçemiz için daha güzel çalışmalarda yine bir arada olacağız” dedi.
Cadde sakinleri ve esnaflarda ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’a teşekkür ettiler.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.