DOLAR 32,3258 0.23%
EURO 35,0801 -0.15%
ALTIN 2.282,000,21
BITCOIN 22887881,74%
Van

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BAŞKAN VEKİLİ AYDIN,AMACIMIZ İPEKYOLU’NA DEĞER KATMAKTIR

BAŞKAN VEKİLİ AYDIN,AMACIMIZ İPEKYOLU’NA DEĞER KATMAKTIR

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, haftalık olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Yeni Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Aydın, “Amacımız İpekyolu’nun sadece bugününe değil geleceğine de değer katmaktır.” dedi.

ABONE OL
24 Haziran 2022 14:56
BAŞKAN VEKİLİ AYDIN,AMACIMIZ İPEKYOLU’NA DEĞER KATMAKTIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip, talep ve önerilerini alan Başkan V. Aydın, mahalle gezileri kapsamında Yeni Mahalleyi ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Abdullah Kaval, ilgili başkan yardımcıları ve müdürler tarafından karşılanan Aydın, mahallede Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

“İpekyolu için hep birlikte çalışıyoruz.”
İlçeye yaptıkları yatırım ve hizmetleri bu anlayışla hayata geçirdiklerinin altını çizen Başkan V. Aydın, yeni projeler ile hizmetlerin yerinde planlanmasında bu ziyaretlerin kendilerine büyük katkı sağladığını ifade etti. İhsan Emre Aydın, İpekyolu’un 50 mahallesinin tamamını birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla yönettiklerini ifade ederek, “İpekyolu’nun hem bugününe hem de geleceğine kalıcı ve güçlü eserler emanet etmek için çalışıyoruz. Bunu yaparken elbette kentimiz ve ilçemiz için çok önemli olan esnaflarımız ile hemşehrilerimizi ihmal etmiyoruz. Sık sık yaptığımız mahalle ziyaretleriyle hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederken, ilçemizin yaşam standartına katkı sağlayacak her türlü planlamalarımızı da yapma imkânı buluyoruz. Amacımız İpekyolu’nun sadece bugününe değil geleceğine de değer katmaktır. Bu vesileyle desteğini ve duasını bizlerden eksik etmeyen hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Köklü geçmişi ile geleceğe ışık tutan İpekyolu için hep birlikte üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.