DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2059884-0,63%
Van
15°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKAN V. AYDIN’DAN HALK GÜNÜ TOPLANTISI

BAŞKAN V. AYDIN’DAN HALK GÜNÜ TOPLANTISI

İpekyolu Belediyesi’nde “Halk Günü” toplantısı düzenlendi.

ABONE OL
1 Temmuz 2022 14:08
BAŞKAN V. AYDIN’DAN HALK GÜNÜ TOPLANTISI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini bildirmeleri amacıyla düzenlenen ‘Halk Günü’ toplantıları İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’ın başkanlığında devam ediyor.Başkanlık makamı toplantı salonunda düzenlenen toplantıda İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Şamil Görücü, Belediye Başkan Yardımcıları ile Birim Müdürleri de hazır bulundu.

Toplantı çerçevesinde bir değerlendirmede bulunan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, “Hemşehrilerimizi konuk ettik. Hizmetlerin planlanması ve uygulanması aşamasında vatandaş görüşünün öneminin bilinciyle yapılan bugünde, vatandaşlarımızın sorunları ve istekleri dinlenerek, çözümler konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. ‘Halk Günü’ toplantısında, vatandaşlar sorunlarını bizzat iletebilmenin memnuniyeti de dile getirdiler. Her zaman vatandaş ve çözüm odaklı hizmet vermenin bilinciyle halk günü toplantılarımız devam edecek.” dedi.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.