DOLAR 32,5882 0.29%
EURO 34,7426 -0.02%
ALTIN 2.491,130,28
BITCOIN 20691703,44%
Van
15°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKAN V. AYDIN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAM ETTİ

BAŞKAN V. AYDIN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAM ETTİ

İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen “Aşure Günü” kapsamında vatandaşlara ve esnaflara aşure dağıtıldı.

ABONE OL
8 Ağustos 2022 18:05
BAŞKAN V. AYDIN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAM ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın; paylaşmanın, bereketin ve kardeşliğin simgesi olan aşurenin birlik ve beraberliği daha da pekiştirmesi temennilerinde bulunarak, vatandaşlara ve esnaflara aşure ikramda bulundu. Bu vesile ile esnaf ve vatandaşların talep, öneri, istek ve şikayetlerini dinledi.Vatandaş ve esnaflar ise bizzat Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilinin böylesine güzel bir günde aşure ikramı yaptıkları için memnuniyet duyduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Aşure Günü ve Muharrem Günü dolayısıyla bir açıklamada bulunan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, “Şifa deposu olan aşure aşının şifa olmasını, birlik ve beraberliğimizin paylaştıkça artan bolluk ve bereketiyle gönüllere dokunduğu Muharrem ayının ise tüm hemşehrilerimize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.