DOLAR 32,3787 0.18%
EURO 35,0555 -0.16%
ALTIN 2.324,980,25
BITCOIN 2266639-0,49%
Van

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

BAŞKAN AKMAN’DAN TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ

BAŞKAN AKMAN’DAN TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ

Tuşba Belediyesi ekipleri, başta özel gereksinimli çocuklar olmak üzere birçok özel gereksinimli bireyi evlerinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye ettiler.

ABONE OL
31 Mayıs 2023 07:47
BAŞKAN AKMAN’DAN TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplumun tüm kesimlerine destek olan Başkan Akman, özel gereksinimli bireylerin yaşam koşullarını kolaylaştırmak ve toplum içerisinde yer almalarını sağlamak için de ayrıca özel bir çaba sarf ediyor. Başkan Akman’ın talimatları ile oluşturulan ekipler, başta çocuklar olmak üzere birçok vatandaşı evinde ziyaret ederek ihtiyaç duydukları tekerlekli sandalyeyi hediye ediyor.

Belediye Başkanı Salih Akman’ın talimatları ile özel gereksinimli vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıtımına başlayan belediye ekipleri, “Başkanımız Salih Akman’ın göreve geldiği günden bu yana talepte bulunan çok sayıda vatandaşımıza akülü ve tekerlekli sandalye hediye etti. Bu hafta da Başkanımız Salih Akman’ın direktifleri ile temin ettiğimiz 10 tekerlekli sandalyenin dağıtımını yaptığımız planlama doğrultusunda gerçekleştireceğiz” diye belirttiler.

Yapılan tekerlekli sandalye dağıtımı ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Akman ise insana dokunan sosyal belediyecilik anlayışını sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi. Başkan Akman, “Bizler Tuşba’da sadece belediyecilik hizmeti yapmıyoruz. Hislerinizi de göz önünde bulundurarak sosyal belediyecilik alanın da hizmet üretiyoruz. Oluşturduğumuz ekipler; düzenli olarak yaşlı, hasta ve özel durumu olan tüm vatandaşlarımızın ev temizliği ile saç tıraşlarını da gerçekleştiriyorlar” ifadelerini kullandı.

Başkan Akman’ın kendilerine yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren özel gereksinimli vatandaşlar, “Bizleri unutmayan başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kapımızı çalmaları bizleri duygulandırdı. Başkanımız Salih Akman ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.