DOLAR 32,3840 0.16%
EURO 34,9699 -0.32%
ALTIN 2.324,140,22
BITCOIN 22790841,35%
Van

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Başkan Akman’dan Malazgirt Zaferi mesajı

Başkan Akman’dan Malazgirt Zaferi mesajı

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, 26 Ağustos 1071’de Sultan Alparslan ve silah arkadaşlarının üstün cesaret ve kahramanlıkları sayesinde Anadolu kapılarının aziz milletimize açıldığını söyledi.

ABONE OL
26 Ağustos 2022 14:46
Başkan Akman’dan Malazgirt Zaferi mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Malazgirt Zaferi’nin 951’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Akman, aziz milletimize Anadolu’nun kapılarını açan Malazgirt Zaferi ile birlikte bu topraklar artık ebedi ata yurdu olarak tescillendiğini söyledi. Başkan Akman, “Bu bereketli topraklar üzerinde asırlardır tüm saldırılara rağmen birlik, beraberlik ve barışa dayanan anlayışın hakim olması sayesinde ayakta kalmıştır. Atalarımızın bizlere miras bıraktığı değerlerle, birlik ve beraberlik içinde emin adımlarla geleceğe doğru ilerlemekteyiz” dedi.

Malazgirt Zaferi; en zor şartlarda milletimizin yeniden dirilişinin, yeniden ayağa kalkışının, yeniden geleceğine sahip çıkışının sembolü olduğunun altını çizen Başkan Akman, gücünü maneviyatından alan bu milletin tarih boyunca eşsiz zaferler kazanarak, Anadolu’nun başka bir millette vatan olmayacağını ispat ettiğini ifade ederek, “Cumhuriyetimizi daha aydınlık yarınlara taşırken Malazgirt ruhu her daim yol göstericimiz olacaktır” ifadelerini kullandı.

Bu milletin her zaman Malazgirt ruhuna sahip çıktığını da dile getiren Başkan Akman, “Bu duygu ve düşüncelerle başta Sultan Alparslan ve şanlı ordusu olmak üzere Anadolu’yu bizlere yurt edinen tüm kahramanlarımız ile vatan uğruna canını seve seve veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” şeklinde konuştu.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.