DOLAR 32,5837 0.02%
EURO 34,9372 0.09%
ALTIN 2.429,610,00
BITCOIN %
Van
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu’dan,  Toplu Açılışa Davet

AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu’dan, Toplu Açılışa Davet

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 11 Haziran günü düzenleyeceği miting ve toplu açılış törenine tüm Van halkını davet etti.

ABONE OL
9 Haziran 2022 20:29
AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu’dan,  Toplu Açılışa Davet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl binası önünde düzenlenen basın açıklamasına İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas ve Osman Nuri Gülaçar, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ve çok sayıda partili katıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü Van’a yapacağı ziyaret öncesi açıklamalarda bulunan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Ak Partinin kurulduğu günden bugüne ülkemize ve Van’ımıza yatırım yapmaktan, millete hizmet etmekten asla geri durmadığını belirtti. Türkmenoğlu, Cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 11 Haziranda Van’da yapacağı toplu açılış programına halkı davet ederek, millet için üretmeye hiç ara vermeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Van’a ve Vanlıya olan sevgisinin, hayal dahi edilemeyen 154 ayrı yatırımın hayata sokulmasıyla kendini gösterdiğini bu yatırımlarla Van’da yaşayan herkesin hayat standartlarının daha da yükseleceğini söyledi.
Türkmenoğlu, “Cumhurbaşkanımız halkımızla buluşmak üzere 11 Haziran Cumartesi günü ilimize teşrif ederek, saat 15.00’da Beşyol Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış töreninde kadirşinas halkımıza seslenecektir.

Her gün ülkemizde dünden daha bağlı, dünden daha güçlü millet buluşmalarına şahit oluyoruz. Van’da yaptığımız her mitingde Vanlılar katılımları ile rekor kırdı. 11 Haziran Cumartesi günü yine bir rekor katılım ile vatandaşlarımız tarihi bir anın paydaşı olacaklardır. Türkiye için, Van için hep birlikte dün olduğundan daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımızı karşılayarak dış güçlere ve şer odaklarına karşı en büyük mesajı vereceğiz.İlimizin değişiminde, dönüşümünde büyük projelerin hayata geçmesinde destekleriyle pay sahibi olan tüm hemşerilerimizi bir kez daha Cumartesi günü Beşyol meydanına, Cumhurbaşkanımız ile bu muhteşem tarihi ana davet ediyorum. Katılım sağlayacak olan tüm hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r