DOLAR 32,3283 0.21%
EURO 35,0048 -0.41%
ALTIN 2.308,791,39
BITCOIN 22873863,09%
Van

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ’DEN BAŞKAN AKMAN’A ZİYARET

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ’DEN BAŞKAN AKMAN’A ZİYARET

Aralarında Tuşba Belediyesi’nin Ayanıs Mahallesi’nde yaptığı ‘Ayanıs Kadınlar Plajı’nın da bulunduğu çeşitli açılış ve programlara katılmak üzere Van’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

ABONE OL
7 Ağustos 2022 13:51
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ’DEN BAŞKAN AKMAN’A ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Van Milletvekilleri İrfan Kartal, Osman Nuri Gülaçar, Abdulahat Arvas, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, 25. ve 26. dönem AK Parti Trabzon milletvekili ve Bölge koordinatörü Ayşe Sula Köseoğlu, belediye başkanları AK Parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla Tuşba Belediyesi’nin Ayanıs Mahallesi’nde yaptırdığı ‘Ayanıs Kadınlar Plajı’nın açılışını gerçekleştirdikten sonra Tuşba Belediye Başkanlığı’na geçti.

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında Özhaseki’ye bilgi verdi. Tuşba’nın hak ettiği yere getirmek için ekip arkadaşlarıyla birlikte yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Başkan Akman, Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki’ye göreve geldiklerinden bu güne kadar turizm kenti Tuşba’da kültür, turizm, çevre, spor, sosyal ve altyapı alanlarında bölgesinde örnek teşkil eden Belediye Hizmet Binası, Kent Meydanı, Tuşba İlçesi Sahil Turizm İmar Planı, İskele Sahil Bandı, İskele-Kampus arası 5 kilometrelik Sahil Yolu, Ayanıs Kadınlar Plajı, Makine İkmal Garajı, Toplum Yaşam Merkezi, Semt Sahaları, Tribünlü Futbol Sahası, Spor Kompleksi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Tuşba Konutları, 22 Kırsal Mahallede kilit parke yol yapımı, Model Ceviz Bahçe Kurulumu, Hayvan Su içme Sıvat Kurulumu, Beş Kırsal Mahalleye Hayvan Sundurma Yapımı, yirmi dört mahalleye eyvanlı çeşme yapımı, Şemsibey ve Beyüzümü mahalle park projeleri gibi büyük projeler hakkında bilgi verdi.

Başkan Akman da yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile beraberindekiler daha sonra belediyeden ayrıldılar.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.