DOLAR 32,5325 -0.07%
EURO 34,9173 0.03%
ALTIN 2.431,330,06
BITCOIN 2167885-0,52%
Van
14°

PARÇALI BULUTLU

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti ‘EYT ve sözleşmeli personel’ için tarih verdi

AK Parti ‘EYT ve sözleşmeli personel’ için tarih verdi

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Emin Akbaşoğlu, EYT ve kamuda çalışan personelin kadroya alınması hakkında hazırlanan kanun teklifleri hakkında açıklama yaparak “Aralıkta yapma planımız söz konusu. Tabi bütçe takvimi ve sonrasında meclisin çalışıp çalışmayacağı çerçevede değerlendireceğiz. En kötü ihtimalle bunun 2023 başında yasalaşmasına şahit olacağız” dedi.

ABONE OL
29 Kasım 2022 19:03
AK Parti ‘EYT ve sözleşmeli personel’ için tarih verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Emin Akbaşoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde basın açıklaması gerçekleştirdi. EYT ve kamuda çalışan sözleşmeli personel hakkında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Akbaşoğlu bunların TBMM gündemine en geç 2023 yılının başında geleceğini söyledi.

“Sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi durumu ete kemiğe bürünmüş bir vaziyette”

“Her kabine toplantısı bir müjdeyi beraberinde taşıyor. Bir söz vermiştik, sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi durumu. Ete kemiğe bürünmüş bir vaziyette. İnşallah bu deklarasyonda bulunduk. Bütün sözleşmeliler için bu durum hayırlı uğurlu olsun. En kısa zamanda bunu bir kanun teklifi haline getirerek TBMM Genel Kurlunun gündemine getirmek suretiyle bu çerçeveyi yasalaştıracağız” diye konuştu.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.