DOLAR 32,3799 0.16%
EURO 34,9914 -0.28%
ALTIN 2.324,310,22
BITCOIN 22904932,13%
Van

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Abdullah Avcı: Şampiyonluğu bir hafta daha erteledik

Abdullah Avcı: Şampiyonluğu bir hafta daha erteledik

Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, şampiyonluğu bir hafta ertelediklerini söyledi.

ABONE OL
9 Nisan 2022 23:15
Abdullah Avcı: Şampiyonluğu bir hafta daha erteledik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 32. haftasında Gaziantep FK sahasında lider Trabzonspor’u ağırladı. Mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi. Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, şampiyonluğun sabır istediğini ve sadece bir hafta daha ertelediklerin söyledi. Avcı’nın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:”Bir hafta erteledik””Bugün itibarıyla Marek’i kazandık. Vitor, uzun süre itibarıyla döndü. İç saha lideri bir takımla oynadık. Şampiyonluk sabır isteyen bir şeydir. İçlerindeki duyguyla, bir an evvel sonuç almak istiyorlar. Bir hafta daha erteledik.””Taraftarımızı şölene bekliyorum””Sona doğru gidiyoruz. Her şey bizim için güzel. Karagümrük maçı, sahamızda oynayacağız. Bütün taraftarlarımızı bu şölene bekliyorum.” “Eğlensinler””Taraftarımıza söylüyorum. Bayrama kadar eğlensinler, bu senenin keyfini çıkarsınlar.”

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.